Title van de blog

Als klein ‘menneke’ wilde hij al helpen bij mama in de zaak. Niet gek dat hij op latere leeftijd koos om ook de horeca-weg in te slaan en hotelmanagement ging studeren. 

 HOE PATRIEK ZIJN DOEL(EN) BEREIKT:

 Als klein ‘menneke’ wilde hij al helpen bij mama in de zaak. Niet gek dat hij op latere leeftijd koos om ook de horeca-weg in te slaan en hotelmanagement ging studeren. Enkele jaren later bleef Patriek terugkeren naar het nest dat Wijnrestaurant Mes Amis heet. Hij kon er niet omheen; zijn passie ligt op de Tongersestraat 5 te Maastricht. Hij is van alle markten thuis en heeft daarom al diverse functies binnen het bedrijf vervuld:
bedrijfsleider, restaurantmanager én nu ‘Patron-cuisinier’, het zit bij deze jongeman allemaal in de vingers.

Het is dan ook meer dan duidelijk dat Patriek niet alleen op jonge leeftijd, maar ook in zijn 25e levensjaar kiest voor (mede) zíjn zaak. Ja, u leest het goed. Patriek is sinds 1-1-2018 een samenwerkingsverband aangegaan met zijn moeder Annaline Doelen. Dat betekent dat deze dame en heer nu samen aan het roer staan van het Wijnrestaurant en hun liefde voor het vak samen uit zullen dragen naar u als gast zijnde. Met veel nieuwe energie bundelen zij hun krachten en zullen samen zorgen dat Mes Amis groeit en haar gasten blijven genieten van de expertises die zij bieden.

Patriek, heel veel succes en mooie ervaringen samen toegewenst. Chapeau et santé!

null

Lees meer blogs

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

Datum bekend van Wijnrestaurant op het land 2023! Misschien heb je het al op social media gezien, maar de datums van de 4de editie Wijnrestaurant op het land zijn bekend! Van woensdag 26 juli t/m zondag 20 augustus organiseren wij weer Wijnrestaurant op het land. Ook dit jaar zijn we te gast bij Landgoed Overst in Voerendaal.
Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol

Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen.


Benieuwd naar
ons menu?
Volg onze social!

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

null   null

download de menukaart