Gestegen in de Gault&Millau gids, gesloten tijdens de carnaval en nog meer nieuws

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.

Laten we maar beginnen met het nieuws dat we een week gesloten zijn van woensdag 15 februari t/m woensdag 22 februari. Wij genieten deze week van een vakantie en de carnavalsdagen. Vanaf donderdag 23 februari staan we weer klaar om jullie te ontvangen. Je kan nu alvast reserveren via de button hieronder.

Reserveren

Gault Millau uitreiking 2023

Dan gaan we nu over naar het mooie nieuws van deze nieuwsbrief!

Vandaag werd de nieuwe Gault & Millau gids 2023 gelanceerd en ook Wijnrestaurant Mes Amis was hiervoor uitgenodigd. Patriek is samen met Jeffrey naar Utrecht gereden met stiekeme hoop op goed nieuws!

Een van de doelen die Patriek vorig jaar heeft uitgesproken tegenover het team is vanmiddag behaald! Namelijk stijgen op de Gault & Millau lijst. We zijn van 13 naar 13,5 gestegen. Een mooie prestatie waar we heel trots op zijn!

Een prestatie wat we aan het hele team van Mes Amis te danken hebben! 🥂

Benieuwd naar wat Gault&Millau over ons heeft geschreven?

Bekijk dan hier ons profiel

Van Mes Amis naar 𝗺𝗼𝗻 𝗮𝗺𝗶
Jeffrey, bedankt!

Na 8 trouwe jaren gaat 'onze' chefkok Jeffrey, Mes Amis verlaten voor een mooie nieuwe uitdaging in Valkenburg.

We willen Jeffrey bedanken voor de prachtige jaren die we samen hebben beleefd. Zijn vakkennis, zijn passie, zijn persoonlijkheid, collegialiteit en gedrevenheid zullen we enorm missen. We kijken met veel trots terug op zijn culinaire vakmanschap en met veel genoegen blijven we de mooie belevenissen samen herinneren.

We zullen hem missen binnen ons team, maar we gunnen hem deze nieuwe uitdaging van harte. Vrijdag 24 februari zal Jeffrey voor de laatste keer als chefkok aan het werk zijn bij Wijnrestaurant Mes Amis. Je bent meer dan welkom om hem voor die tijd nog even persoonlijke gedag te zeggen.

De nieuwe generatie aan het roer

Zoals vele weten is Wijnrestaurant Mes Amis een echt familierestaurant. 22 jaar geleden is moeder Annaline begonnen en Patriek en Germaine zijn al die jaren wel betrokken geweest. Maar nooit zoals nu!

Preview wat 2023 voor ons in petto heeft

Ook dit jaar hebben we weer grootse plannen, veel kunnen we er nog niet over vertellen. Maar we kunnen wel al de vragen van velen beantwoorden. Ook dit jaar organiseren we weer een editie van Wijnrestaurant op het land en Noorbeek op de kaart.

Meer informatie over wanneer en waar komt later.

Dit was het voor nu, we zullen snel weer een mailtje sturen met meer leuk nieuws!

Veel liefs,
Annaline & Patriek Doelen

Van woensdag 15 februari t/m woensdag 22 februari zijn wij gesloten.Lees meer blogs

Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De jury kende onze patron-cuisinier de prijs toe voor zijn veelzijdigheid. Het wijnrestaurant Mes Amis is namelijk niet de enige plek waar Patriek actief is. Samen met zijn partners (waaronder zijn moeder en zus), draait hij nog diverse andere smakelijke initiatieven zoals ‘Wijnrestaurant Op Het Land’ en ‘Noorbeek Op De Kaart’. En dat al voor meerdere jaren achter elkaar! Lovenswaardig.

Benieuwd naar
ons menu?
Volg onze social!

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

null   null

download de menukaart