Laten we samen 
een diner organiseren 
dat past bij jouw 
gezelschap en gelegenheid!


 • Monumentale dinerkamer
 • Afgestemd op jouw wensen en behoeften
 • Vanaf 15 en tot 35 personen

Let op: Private dining is niet altijd mogelijk op vrijdag of zaterdag

Onze bijzondere dinerkamer op de eerste etage is het perfecte decor voor jouw avond.

 • Gastvrij en ongedwongen, het eten was heerlijk en met een goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben gelachen en genoten!

  Livia O

 • Maaltijden perfect tot op elk detail verrassende smaak met prachtige regionale wijnen; uitermate vriendelijke bediening

  N5634RLav

 • Na Voerendaal nog eens uiteten in de thuisbasis in Maastricht. Rustige avond, professionele en vriendelijke verwelkoming van Pieter. We kozen voor het viergangenmenu met aangepaste, lokale wijnen. Ook de bubbels (11 €) kwamen uit Limburg, vergezeld van 2 smaakvolle amuse hapjes. Qua smaak waren het voorgerecht, het tussengerecht en het hoofdgerecht onnavolgbaar. Gewoonweg heel verscheiden lekker. Maar……. het waren eerder ruime proevertjes.. Wat karig. Eigenlijk een viergangenmenuutje. Ook het wijnvolume was bemeten kleiner dan voorheen. Toch,…. een leuke avond met top culinaire ingrediënten. Koffie van het huis.

  209marcp

Wij bevelen graag onze totaal arrangementen aan. Geniet van de complete beleving, vanaf 4-gangen voor € 125,-. Dit is inclusief Limburgs mousserend aperitief met amuses, ons 4-gangen verrassingsmenu, 4 bijpassende regionale wijnen, brood, water en koffie/thee met friandises. 

Uitgebreider tafelen kan natuurlijk ook. Mes Amis biedt totaalarrangementen aan tot 9-gangen! Het aantal couverts welke wij in rekening brengen is altijd het aantal zoals afgesproken. Wijzigingen dienen minimaal 24 uur van te voren door te worden gegeven. Wil je graag een reservering maken voor de Dinerkamer? Neem dan Contact met ons op via mail@mesamis.nl

Speciale dieetwensen, allergieën, vegetarisch of beperkt de tijd? Geen probleem! Laat het ons weten bij de reservering.

***