Lekker Limburgs leven!

Wil jij genieten als een echte bourgondiër? Dat kan! Tijdens ‘Wijnrestaurant op ‘t Land’ en ‘Noorbeek op de Kaart’ geniet je van de lekkerste Limburgse wijnen gecombineerd met heerlijke, lokale producten. Fine dining, regionale wijnen en dat midden in de glooiende heuvels van het Limburgse landschap. Mooier kunnen we het niet maken.

Neem gezellig je vrienden en/of familie mee en waan je even als koning(in) van het goede leven.

Let op! Ons wijnrestaurant Mes Amis is gesloten tijdens Wijnrestaurant op het land en de eerste week van augustus.

Nu de vergunning voor Wijnrestaurant op het land rond is, zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Daarom zijn wij gesloten van maandag 1 augustus t/m zondag 7 augustus om nog even op te laden en ons klaar te maken voor Wijnrestaurant op het land.

Vervolgens zijn wij tijdens Wijnrestaurant op het land van maandag 15 augustus t/m dinsdag 13 september gesloten, maar bent u van harte welkom bij Wijnrestaurant op het land in Voerendaal.

Reserveren voor Wijnrestaurant is nog steeds mogelijk en we hebben nu leuke arrangementen online staan. Neem dus vooral een kijkje op www.wijnrestaurantophetland.nl

Reserveren

Noorbeek op de Kaart komt ook weer terug!

In de herfstvakantie kun je weer genieten van al het moois dat Noorbeek te bieden heeft.

Dit jaar op een nieuwe locatie namelijk bij Klooster Hoogcruts in uiteraard Noorbeek. Van 19 t/m 30 oktober kookt Patriek hier een 4 en 5 gangenmenu met bijna alleen maar producten uit Noorbeek.

Net zoals bij Mes Amis word er gedacht aan de gasten die vegan eten. Patriek heeft speciaal een vegan menu samengesteld.

Reserveren voor Noorbeek op de kaart

Noorbeek op de Kaart is een samenwerking tussen Patriek Doelen van Wijnrestaurant Mes Amis en Christophe de Warrimont van SnoepGroen. Noorbeek op de Kaart richt zich op lokale smaken, producten en gewassen en stelt zich te doel om de inwoners van de streek te stimuleren tot het verbouwen, proeven en kopen van lokale producten en gewassen.

Veel liefs,
Annaline & Patriek DoelenLees meer blogs

Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De jury kende onze patron-cuisinier de prijs toe voor zijn veelzijdigheid. Het wijnrestaurant Mes Amis is namelijk niet de enige plek waar Patriek actief is. Samen met zijn partners (waaronder zijn moeder en zus), draait hij nog diverse andere smakelijke initiatieven zoals ‘Wijnrestaurant Op Het Land’ en ‘Noorbeek Op De Kaart’. En dat al voor meerdere jaren achter elkaar! Lovenswaardig.

Benieuwd naar
ons menu?
Volg onze social!

null   null