Patriek wint award ‘‘Beste jonge Limburgse horecaondernemer 2022’’

De jury kende onze patron-cuisinier de prijs toe voor zijn veelzijdigheid. Het wijnrestaurant Mes Amis is namelijk niet de enige plek waar Patriek actief is. Samen met zijn partners (waaronder zijn moeder en zus), draait hij nog diverse andere smakelijke initiatieven zoals ‘Wijnrestaurant Op Het Land’ en ‘Noorbeek Op De Kaart’. En dat al voor meerdere jaren achter elkaar! Lovenswaardig.

Op de vraag wat precies het geheim is achter zijn succes, antwoordde hij kort maar krachtig: ,,Mijn personeel. Ook zij zijn immers jong talent. Zonder mijn personeel kan ik niet doen wat ik wil doen.”

Hartstikke trots zijn we op Patriek (en zijn team)!

Vier de feestdagen bij Wijnrestaurant Mes Amis en laat je verassen!

Na 2 jaar gesloten, zijn wij eindelijk weer geopend met de feestdagen!

Kom genieten met de kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal kerstmenu met de keuze tussen een 6 t/m 8 gangenmenu.

Reserveren kan vanaf nu en word geadviseerd want vol = vol!

Reserveren voor de kerst

Ook op oudejaarsavond* zijn wij geopend!

Geniet van een compleet verzorgde avond met het 6 gangen totaalarrangement a €165,- p.p.. Ook zorgen we ervoor dat je op tijd klaar bent voor het vuurwerk!

*Deze avond serveren we alleen een 6 gangenmenu

Reserveren voor oudejaarsavond

Word jij onderdeel van ons team?

Zoals velen van jullie al hebben gezien via social media zijn er een aantal collega’s opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Wij zoeken nu dan ook weer nieuwe collega’s.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met (Limburgse) wijn?
Dan zoeken we misschien wel jou!

Wij hebben een vacature open voor een sommelier, gastvrouw en/of gastheer. Met doorgroeimogelijkheden.

Interesse of ben je nieuwsgierig?

Stuur een mailtje of kom een keer langs!

Veel liefs,
Annaline & Patriek DoelenLees meer blogs

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

Datum bekend van Wijnrestaurant op het land 2023! Misschien heb je het al op social media gezien, maar de datums van de 4de editie Wijnrestaurant op het land zijn bekend! Van woensdag 26 juli t/m zondag 20 augustus organiseren wij weer Wijnrestaurant op het land. Ook dit jaar zijn we te gast bij Landgoed Overst in Voerendaal.
Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 

Benieuwd naar
ons menu?
Volg onze social!

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

null   null

download de menukaart