Lees onze nieuwsbrieven en krijg een 'kijkje in de keuken' bij wijnrestaurant Mes Amis.

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

Datum bekend van Wijnrestaurant op het land 2023! Misschien heb je het al op social media gezien, maar de datums van de 4de editie Wijnrestaurant op het land zijn bekend! Van woensdag 26 juli t/m zondag 20 augustus organiseren wij weer Wijnrestaurant op het land. Ook dit jaar zijn we te gast bij Landgoed Overst in Voerendaal.
Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De jury kende onze patron-cuisinier de prijs toe voor zijn veelzijdigheid. Het wijnrestaurant Mes Amis is namelijk niet de enige plek waar Patriek actief is. Samen met zijn partners (waaronder zijn moeder en zus), draait hij nog diverse andere smakelijke initiatieven zoals ‘Wijnrestaurant Op Het Land’ en ‘Noorbeek Op De Kaart’. En dat al voor meerdere jaren achter elkaar! Lovenswaardig.
Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

Wil jij genieten als een echte bourgondiër? Dat kan! Tijdens ‘Wijnrestaurant op ‘t Land’ en ‘Noorbeek op de Kaart’ geniet je van de lekkerste Limburgse wijnen gecombineerd met heerlijke, lokale producten. Fine dining, regionale wijnen en dat midden in de glooiende heuvels van het Limburgse landschap. Mooier kunnen we het niet maken.

Benieuwd naar
het laatste nieuws?
Volg onze social!

null   null